Over Sanny de With

Mijn naam is Sanny Mazier - de With en woonachtig in Harderwijk.

Op jonge leeftijd stond voor mij al vast dat ik met dieren zou gaan werken. Ik ben namelijk opgegroeid tussen de dieren (honden, paarden en katten) en ook een grote dierenvriend. Mijn grootste passie is de paardensport. Van jongs af aan beoefen ik de dressuursport. Dit doe ik nu met mijn paard Bram, waarmee ik in de Grand Prix uitkom. Tevens heb ik de internationale Dry Needling cursus succesvol afgerond.

Aan de Hogeschool van Utrecht heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2004 afgerond. Aansluitend op deze opleiding heb ik de 2-jarige post-HBO studie Fysiotherapie bij dieren te Barneveld gevolgd. Na het behalen van mijn diploma in 2006 ben ik mijn ambulante praktijk gestart. Sinds 2008 werk ik tevens met veel plezier samen met Dierenkliniek De Arker te Nijkerk.

Om als volwaardige dierfysiotherapeute te blijven fungeren houd ik mij via nascholingscursussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik ben aangesloten bij de RVV en als A-Lid (praktiserend lid) bij de NVFD(Nederlandse vereniging voor fysiotherapie bij dieren). Binnen de NVFD ben ik lid van het bestuur van de paardencommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van nascholingsdagen voor dierfysiotherapeuten en dierenartsen. Deze dagen worden georganiseerd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

- Erkend dierenfysiotherapeut -

- Gediplomeerd dry needling -

- Geregistreerd bij het RVV -

- Lid NVFD -

 De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD) is een vereniging van deskundigen op het gebied van Fysiotherapie en para-medische handelingen en diensten ten behoeve van dieren. Sanny de With Dierfysiotherapie is lid van deze vereniging.

Contact opnemen